Očitno je JavaScript v vašem brskalniku onemogočen.
Na svojem brskalniku morate imeti omogočen JavaScript, če želite izkoristiti uporabnost te spletne strani.

Mojster Jaka spletni razrezi ploskovnih materialov

Iveral plošče + ABS
Pult plošče
Lesomal - hrbtišča
Akril sijaj plošče
NAVODILA MATERIALI

O spletnih razrezih Mojster Jaka

Ste se tudi Vi kdaj spraševali, kako bi bilo lepo, če bi lahko svojo mizarsko idejo uresničili sami? Brez nepotrebnega kupovanja orodja, zamudne nabave materiala in obiskov mizarja? Hitro, enostavno in izdelano mojstrsko? Sedaj to tudi lahko.

Hobi razrez lesa Vam omogoča, da svojo kreativno idejo uresničite, kar iz udobja svojega naslonjača. Povsem enostavno in pregledno. Z nekaj kliki izberete želeni material, dimenzije, količino in barvo. Nato preprosto vnesete podatke in oddate naročilo. Po oddanem naročilo lahko svoj izdelek prevzamete osebno ali Vam naročeno dostavimo po pošti.

Stroške in ceno si pregledno izračunate že na spletu. Kratki dobavni roki omogočajo, da lahko svoje ideje hitro prelijete iz papirja in tako povsem enostavno izdelate sestav za omaro, mizo, police in druge izdelke. Ustvarjalnost res ne pozna meja. Vrhunski materiali iz kolekcije Starman in Kaindl pa bodo zadovoljili še tako zahtevnega kreativca.

Hobi razrez lesa je tudi primeren za vse hobi mojstre, mizarska podjetja in prav vse, ki imate idejo, a morda nimate primernega orodja.

Vrhunski stroji in natančna obdelava. Pregledno, hitro in dostopno vsakomur.

Ste le še klik stran od svojega novega projekta.

Pogosta vprašanja (FAQ)


Za vsa vprašanja smo dosegljivi na spodnjih kontaktih oz. trgovinamj@gmail.com in telefonski številki 051 617 436

Nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj smo za vas zbrali spodaj:

1. Zakaj razrez po spletu, saj lahko pridem k vam?

Ja, res je, dobrodošli ste tudi v naši trgovini, vendar na spletu lahko naročilo opravite hitreje in ob uri, ki je vam ljuba. Ponudba se vam generira samodejno, lahko jo v miru sestavite, uredite in prekontrolirate. Nalog si lahko tudi shranite in z vpisom nadaljujete kasneje. Po potrditvi je naročilo že v vrsti za izvedbo. V trgovini lahko prevzamete naročeno blago, po želji pa elemente tudi dostavimo. V trgovini lahko izbirate še okovje in orodje, za uspešno izvedbo projekta ter drugim pohištvenim materialom, ki ga nudimo v našem prodajnem programu.

2. Ali lahko nakup opravijo tudi podjetja?

Nakup je možen za fizične osebe in tudi podjetja, ob koncu naročila vpišite podatke, naš skrbnik sistema bo poskrbel za to, da bodo vsi podatki, ki so potrebni za izdajo računa pravni osebi, na svojem mestu.

3. Zakaj pri vnosu podatkov sistem najprej ponudi gumb SHRANI?

Vaš spisek elementov oz. naročilo si lahko najprej shranite in oddate v naslednjem koraku. Lahko pa ga kreirate postopoma, sistem vaš vnos prepozna kot nalog, ki ga želite kasneje oddati in vam zato pošlje elektronsko sporočilo na vneseni naslov. Shranjevanje ne vpliva na nadaljnji potek vnosa, po tem kliku lahko mirno kliknete še gumb oddaj naročilo in zaključili ste. Če pa tega ne storite in zapustite našo spletno stran, lahko vnesen in shranjen nalog kadarkoli prikličete nazaj s klikom na povezavo v prejetem elektronskem sporočilu, ga uredite in kasneje oddate. Prednost tega načina vnosa je, da lahko nalog pred oddajo prekontrolirate, dodate, spremenite ali odstranite podatke.

4. Koliko časa bom čakal na izdelke, ki sem jih naročil?

Naš sistem naročanja razrezov je ločen na dva dela in sicer je en del sestavljen iz materialov, ki so redno na zalogi in materialov, ki se naročajo sprotno ob podanih naročilih. Če so naročeni materiali na zalogi, lahko pričakujete izdelavo še isti dan, sicer pa smo vezani na dobavo dobavitelja. Praksa je pokazala, da lahko dobavljamo naročene materiale v dveh do petih delovnih dneh.

5. Ali izdelke iz spletne rubrike razrezov dostavite na dom?

Vaša naročila lahko tudi dostavimo. Manjša po ceniku dostavne službe, večja pa z lastno dostavo. Za izračun cene, nas kontaktirajte.
Posebne ugodnosti v primeru sklenitve pogodbe o dolgoročnem sodelovanju.

6. Ali lahko naročilo dostavite tudi na moj službeni naslov?

Razreze lahko dostavimo kamorkoli. Na to le opozorite našega skrbnika, ki vas bo po naročilu kontaktiral.

7. Kako vem, kdaj je bilo moje naročilo odpremljeno oziroma, kdaj bo pripravljeno na prevzem?

Sistem avtomatsko pošlje obvestilo, ko naročilo prehaja v zaključno fazo. Pred prevzemom, vas skrbnik sistema razrezov kontaktira in se z vami dogovori o prevzemu oz. dostavi.

8. Kakšne oblike plačila imam na razpolago?

Plačilo razreza ivernih plošč in obdelave robov ter izdelave izdelkov po naročilu se izvaja izključno po predračunu, ob nakazilu steče izvedba naročila. Rednim strankam izjemoma omogočamo tudi plačilo ob prevzemu blaga, sicer pa je ob naročilu v trgovini možno plačilo z gotovino ali bančno kartico.

9. Ali ob zaključku vnesenega naloga dobim potrdilo?

Tako kot v zgornjem primeru ob kliku na gumb SHRANI, tudi ob kliku na gumb oddaj naročilo na vneseni elektronski naslov prejmete PDF potrdilo o oddanem nalogu, ki je hkrati tudi originalna ponudba za vaše oddano naročilo.

10. Zakaj moram razreze plačati po predračunu?

Vneseni podatki o dimenzijah posameznih kosov so bili vaša želja in potreba, zato ne smemo dovoliti, da bi si lahko po izdelavi teh kosov premislili, ker smo tako prisiljeni vse naročene kose zavreči.

11. Ali vas pokličemo, ko prejmemo plačilo?

Vsak priliv na naš transakcijski račun je kontroliran, še posebej pa smo pozorni na vaše nakazilo, saj smo s tem pridobili vaše zaupanje. V najkrajšem možnem času vas pokličemo o prejemu zneska.

12. Ali lahko razrez vrnem, če z njim nisem zadovoljen?

Vsaka deska, ki jo dobite, je opremljena z nalepko, na kateri so vsi podatki, ki izkazujejo sledljivost materiala, ter podatki o kosu, tako dimenzija kot barva in obdelava. Če dejanski kos odstopa od podatkov na nalepki, imate vso pravico tak kos zavrniti. Enako velja tudi, če je kos nekvalitetno izdelan, poškodovan ali kakorkoli drugače vidno neustrezen.

13. Ali cene na spletni strani vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV)?

Pri vseh cenah je že upoštevan in označen davek na dodano vrednost

14. Kaj pa moja zasebnost?

Ob oddaji naročila naš skrbnik razpolaga z vašimi podatki, ki jih podjetje Bipis d.o.o. pridobi ob vnosu naročila. Izjavljamo, da bomo vse tako pridobljene podatke uporabljali izključno v namene izpolnitve naročila in s tem povezanih obvestil.

15. Zakaj je minimalna obračunska kvadratura in minimalni znesek naročila?

Jasno je, da vam bomo pripravili tudi zelo majhen kos, tak, kot si ga želite, vendar je včasih majhen kos zelo težko izdelati, ker stroji na primer ne dopuščajo robne obdelave na krajši kos od 150 mm in ožji od 100 mm, v tem primeru se izdela kos, ki je v osnovi večji, potem se ga pa odreže na želeno dimenzijo. Če pa je vrednost naročila manjša od 10.004 €, lahko ob prevzemu naročila v naši trgovini do skupnega zneska 10.004 € naberete še kakšen vijak oz. okovje ter bo cena odrezanega kosa ustrezna glede na kvadraturo.
Minimalna obračunska kvadratura je zato 0,12m², minimalna vrednost naročila pa 10.004 € z ddv.